Шведка: Аз спах с Аштън Къчър

Шведка: Аз спах с Аштън Къчър
A A+ A++ A

Шведската гримьорка Лин Месинджър разказа пред в. "Сън" как е прекарала цяла нощ в леглото с Аштън Къчър. "Това бе най-хубавата нощ в моя живот", обобщава тя.

По думите й, потвърдени от снимки, тя била в обятията на актьора в ергенската му квартира в Лос Анджелис срещу 10 млн. долара. На фотоса 23-годишната Лин и 36-годишният Къчър лежат на кревата облечени, но според младата жена "интимните обятия" били преди това.

Всичко това станало само седмици преди звездата публично да обяви за отношенията си с Мила Кунис - сегашната му годеница и майка на дъщеря му.

Лин се запознала с бившия съпруг на Деми Мур в бар на Лос Анджелис през юни 2012 г. След това той я покани на купон с приятели, където я попитал иска ли да отиде у дома му. "Аз се съгласих, той взе номера на мобилния ми и ми изпрати адреса си със sms", добавя тя.

След бурната нощ, Лин се изнесла от дома на Аштън в 10:00 ч., докато той още спял. Преди това обаче му направила няколко снимки и си тръгнала. Шведката твърди, че същия ден Кътчър няколко пъти й пращал sms-и, но връзката им скоро прекъснала.

"Бях малко разочарована, че той не се върна при мен, но пък и никога не съм мислила, че това ще се случи. Все пак той е голяма звезда, заключва Лин. Това е хубава история, която може да разкажа на децата си. Майки ми се смя, когато й я разказах. Ако имам още един шанс, бих повторила".

#Аштън Къчър #актьор #Лос Анджелис #Мила Кунис #Деми Мур #шведка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници