Силвия Кацарова полетя в облаците

Силвия Кацарова полетя в облаците
Снимки: Даниел Димитров
A A+ A++ A

Силвия Кацарова полетя в облаците още в началото на концерта, с който отбеляза 40 години от началото на кариерата си. Всичко това, разбира се, се случи с помощта на мултимедийни екрани, на които се рееха перести облаци, а певицата беше качена на люлка и издигната поне 10-ина метра над земята.

Пред приятели, колеги и верни почитатели Силвия направи запомнящ се двучасов лайв, като през цялото време не спираше да се шегува със себе си и да разказва спомени, свързани с репертоара й.

За първи път, например, прозвуча "Зроа". Тази песен си я пеех само в къщи, обясни Силвия. Причината - имало западно влияние.

"17 дена дъщ" пък била спряна от комисия в единственото тогава радио заради следните думи: "Купих си бански костюм чрез връзки от ЦУМ". Дори промяната на текста на "Купих си бански костюм чрез позната от ЦУМ" не могла да умилостиви моралистите от БНР.

На сцената специални гости бяха Тони Димитрова и Васил Петров. С българския Франк Синатра вокалистката на  LZ направи изненадващ дует на My Way.

Преди да продължи с песните на уважилия я с присъствието си Тончо Русев, Силвия каза: "Благодаря ти, Тончо, че дойде и на този мой юбилей. Той ще бъде последен". Последваха "Ако те погаля", "Топъл дъжд", "Провинциална пролет", "Обещай ми любов", "Обичам те" - все хитове, писани за LZ от именития български композитор.

Почти в края на шоуто си, Кацарова сподели: "Дано да направим още такива хитове. Всичко зависи от публиката. От медиите не чакаме помощ..."

Естествено, точката на концерта беше поставена с "Големият кораб минава", заради който децата от квартала все още казват на Силвия, че е "Големият колаб".

Знаете, че съм неуморима, затова скоро може да ви изненадам с още нещо, бяха финалните думи на певицата. 

#музика #Силвия Кацарова #концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Репортаж
Последно от Репортаж

Всички новини от Репортаж »