Пускат движението през Лъвов мост

Пускат движението през Лъвов мост
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От 04.30 ч. на 30 октомври се възстановява движението на пътни превозни средства по южния локал на бул. "Сливница" между бул. "Христо Ботев" и ул. "Г. С. Раковски". Възстановяват се и постоянните маршрути на автобусните линии в района на площад "Лъвов мост".

Колите, обслужващи автобусни линии № 11, 86, 309 и 310 ще се движат: в посока пл. "Сточна гара" по маршрутите си до бул. "Христо Ботев" през новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрута си; в обратна посока не се променят – по маршрутите си по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница".

Колите, обслужващи автобусни линии № 78,85, 213, 285, 305, 404 и 413 ще се движат: автобусни линии 85 и 285; в посока Централна гара от пл. "Сточна гара", по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница", надясно по бул. "Кн. Мария Луиза" и по маршрутите си; в посока пл. "Сточна гара" – от кръстовище бул. "Христо Ботев"/ бул. "Сливница" по новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрутите си; автобусни линии № 78, 213, 305, 404 и 413: в посока Централна гара от пл. "Сточна гара", по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница", надясно по бул. "Кн. Мария Луиза" до крайна /начална спирка "пл. Централна гара"; в посока пл. "Сточна гара" - от начална/крайна спирка "пл. Централна гара", по бул. "Кн. Мария Луиза", наляво по бул. "Христо Ботев", наляво по бул. "Сливница" през новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрутите си.

#Мария Луиза #Лъвов мост #Раковски #Сточна гара #Централна гара #Сливница #Христо Ботев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »