Единството на РБ е с цената на отстъпки, твърди Караджов

Единството на РБ е с цената на отстъпки, твърди Караджов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Дефектът на Реформаторския блок е, че откакто загуби на европейските избори г-жа Кунева в своите публични декларации, тя непрекъснато сочи като един свой голям принос запазването на единството на Реформаторския блок.
Това единство става на цената на отстъпките, които правят всички останали партии без СДС и голяма част от гражданската квота на нейните изисквания“, каза депутатът Гроздан Караджов пред БНР.

Според него, това е многомесечна политика, която Кунева прокарвала и на която досега всички показвали безсилие да покажат, каквато и да е резистенция.

Караджов обясни и защо няма други оплаквания от членовете на Реформаторския блок. По думите му, се водят сепаративни разговори за участие в правителството. „Дори и хора, които официално не са в ръководството на Реформаторския блок, водят сепаративни разговори с ГЕРБ за взимане на образователното министерство.

За мястото на министър се гласи сегашният главен секретар Красимир Вълчев, който е изключително приближен на Даниел Вълчев. Това са задкулисни игри и когато обхванат Реформаторският блок – тази подмяна не смятам да я премълчавам и не съветвам никой да тръгва по този път", посочи Караджов.

#Гроздан Караджов #Реформаторския блок #Красимир Вълчев #Даниел Вълчев #СДС #Кунева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »