Патриотите няма да подкрепят кабинет в стил Орешарски

Патриотите няма да подкрепят кабинет в стил Орешарски
A A+ A++ A

В Патриотичния фронт научили от медиите за променената позиция на Бойко Борисов да сложи експерт на премиерския стол и да прави избори 2 в 1 догодина. Това по думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов не е сериозно, при положение, че в четвъртък са се разделили с нагласа да продължат разговорите си.

"Имаме си телефоните, не виждам защо трябва да си говорим през медиите", коментира пред ТВ7 той часове преди първото заседание на парламента.

"Правителство в стил Орешарски ние няма да подкрепим, така че хипотезата за предсрочни избори е много вероятна към днешна дата", категоричен е съпредседателят на Патриотичния фронт.

Той припомни позицията на фронта, че трябва да има широко правителство, подкрепено от максимално повече партии, с повече експерти, а не политически назначения.

"В разговорите, които сме водили с ГЕРБ, не сме дискутирали министерски кресла, бяхме на ниво програма. Ние не изключваме възможността да посочваме министри, но те да бъдат професионалисти в ресорите си", заяви Каракачанов.


#Патриотичния фронт #Красимир Каракачанов #правителство #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"