Карла Бруни вдигна мерника на медиите, пази децата си

Карла Бруни вдигна мерника на медиите, пази децата си
Първата дама на Франция Карла Бруни–Саркози надигна глас срещу медиите и ги призова да уважават правото на неприкосновеност на личния живот на децата й. Снимка: theglobeandmail.com
A A+ A++ A

Първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози надигна глас срещу медиите и ги призова да уважават правото на неприкосновеност на личния живот на децата й.

Това стана, след като се разбра, че в днешния брой на френското списание „Пари мач“ ще бъдат публикувани снимки на Карла с неколкомесечната й дъщеричка Джулия, направени без съгласието на първата дама, съобщи френското електронно издание „Воала“, цитирано от БНР.

Снимките вече изтекоха в белгийски интернет сайтове. В отговор първата дама качи в сайта си послание до медиите.

„Някои медии смятат, че е добре да публикуват снимки, направени без мое знание от папараци. Това е обичайно за тях. Но в този случай на някои от снимките се вижда и лицето на дъщеря ми“, казва Бруни-Саркози.

„Държа да подчертая, че това е направено без никаква форма на съгласие от моя страна. Критикувам използването на снимки на децата ми, както и всякаква информация, касаеща личния им живот“, добавя първата дама.

Снимките са били направени от папараци, докато тя излизала с детето си от педиатър. Карла Бруни има и син от първия си брак.

В призива си до медиите тя подчерта, че двете й деца не могат да живеят изолирани заради медиите и че имат правото да живеят свободни и да запазят анонимността си.

#деца #медии #снимки #папараци #Карла Бруни–Саркози

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »