Брад Пит направи няколко почти шокиращи признания (видео)

Брад Пит направи няколко почти шокиращи признания (видео)
Брад Пит в кадър от "Ярост"
A A+ A++ A

"Ярост" (Fury), новият филм на Брад Пит, който хвърля зрителя в ужасите от края на Втората световна война, спечели американския боксофис с приход от 23,5 млн. долара за последната седмица. Той премаза и свали от първото място ленатта с Бен Афлек "Не казвай сбогом".

Не е ясно по какъв повод, но Брад Пит заявил, че новият му филм му помогнал да стане по-добър баща. Както знаем, 50-годишният съпруг на Анджелина Джоли има шест деца.

"Научих много от този филм. Всички актьори си тръгнахме обогатени, споделя Брад.

Тази роля е истинско обучение по лидерство

поради което сега съм по-добър баща".

Той твърди също, че Анджелина, за която се ожени през август, не се грижи сама за семейния им дом: "Не, тя не е босът. Имаме си наш ред у дома".

Церемонията в Бъкингамския дворец, на която британската кралица Елизабет Втора призна заслугите на Джоли към британската външна политика и кампанията за прекратяване на сексуалното насилие във военни зони, е

фантастично семейно постижение

смята гордият Пит. 

Малко преди това той разкри и друга своя лична черта - че си пада по оръжията, не само когато му се налага да борави с тях в киното: "Обичам оръжията още от дете. Бях в детската градина, когато ми дадоха пушката на дядо ми. Тази пушка е на особена почит в нашето семейство. Предава се от поколение на поколение. От брат ми пък получих пистолета на баща ни".

Докато снимал "Ярост", където играе командир на танк, се

консултирал с 13-годишния си син Мадок:

"И той си пада по оръжията като мен, но по по-големите. Знае всичко за танковете, а също и за войните по света".

Брад Пит стига и по-далеч в коментарите си по темата, като кава, че подкрепя право на американците да притежават оръжие: "Това е една от демократичните традиции в САЩ. Смятам обаче, че притежанието на оръжие трябва да е под строгия контрол на държавата".

#боксофис #актьор #кино #филм #Fury #Брад Пит #Анджелина Джоли #Елизабет Втора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »