Астроложка: Фактор от чужбина ще влияе в новото НС

Астроложка: Фактор от чужбина ще влияе в новото НС
Снимка: личен архив
A A+ A++ A

Марияна Добранова е сред най-известните астролози в България. Ученичка е на феномена Иван Станчев. Тя е главен редактор на сайта „Астро кафе”. Автор е на книгите „Зодии на път” ,„Обичам те – според зодията”, "Матрицата на успеха. Предопределено ли е?" и други.  От години прави астрологичните прогнози за различни телевизии и печатни издания.

Допитахме се до нея за сегашната и бъдещата обстановка в България. Ето какво каза тя специално за Novinite.bg:

Г-жо Добранова, по какъв начин се отразява разположението на небесните тела на политическата обстановка у нас?

В момента сме в периода на ретрограден Меркурий. В астрологията Меркурий е сигнификатор на общуването, комуникацията, договарянето. Когато е в ретроградна позиция, той създава затруднения, често не успяваме по адекватен начин да изразим желанията си и съответно не разбираме доводите и аргументите на другите.

Ако приемем, че създаването на коалиция предполага преговори, то в такъв случай очакваме трудности при преговорите между евентуалните партньори. Този факт е налице и ние знаехме, че към момента на изборите на 5.10. Меркурий ще бъде ретрограден.

Преговорите за съставяне на ново правителство сякаш водят до задънена улица. Можем ли да кажем кои планети влияят върху преговорите и кога ще е благоприятният момент за успешни договорки?

Ако приемем, че основните политически сили имат отношение към някои основни планети, то приемаме, че десните имат отношение към планетата, символ на демокрацията - Уран. Tя в момента е в знака Овен. Неговият характер е силен, активен, на моменти дори агресивен, затова очакваме отдясно непримиримост, нежелание да се отстъпи и инат.

Дори след 24 октомври, когато Меркурий не е ретрограден, очакваме такова поведение от тях. Ако искат да променят хода на преговорите, може би трябва да са склонни на повече отстъпки.

Президентът насрочи 27 октомври като дата за свикване на новото Народно събрание. Какъв заряд носи тази дата и може ли да се каже според нея дали и правителството ще е успешно?

На тази дата Луната е в знака Стрелец, който се свързва с влияние на чужденци или от чужбина. Не е изключено да се появи фактор, свързан с друга държава, който да натежи везните в една или друга посока.

Политиците допитват ли се до астролози като Вас?

Допитват се.

За какво трябва да внимаваме в период на ретрограден Меркурий, като сегашния?

Не бива да се правят важни срещи и да се подписват важни договори.

Планетите могат ли да подскажат кога идва успешен период за България?

Могат, но това е дълга тема и е обект на отделен разговор. Проблемът на българите е, че не искат да се променят. България има силно влияние от знака Козирог и много трудно приема новото и модерното.

И за финал, имате ли представа каква година ще е 2015-та за България?

Това ще определи евентуалното правителство, което ще съставят политиците.

 

#астролог #Меркурий #уран #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"