Три коли горяха в страната

Три коли горяха в страната
За 4 месеца в страната са опожарени около 80 автомобила, а в София броят им е над 60. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Три автомобила бяха опожарени през изминалата нощ в страната: в Нови Искър, Плевен и Несебър, съобщиха от МВР.

Тази сутрин около 1:50 часа в квартал „Дружба“ в Плевен е подаден сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф“, паркиран пред дома на собственика. Изгоряла е вътрешността на колата. Служители от Първо РУП - Плевен, са извършили оглед. Работата по случая продължава.

През нощта около 1.20 часа на тел. 112 е получен сигнал за горящ автомобил на ул. „Шопска“ в Нови Искър. На място пристигнали полицейски екип и огнеборци от столичната пожарна, които потушили огъня.

Установено е, че запаленият автомобил е лизингов „Сузуки Гранд Витара“, ползван от 36-годишна столичанка, регистрирана за измама. Извършеният от дежурна оперативна група оглед констатирал щети в двигателния отсек на автомобила, таблото и салона. По случая се води досъдебно производство.

„Ауди ТТ“ с пловдивска регистрация горя снощи в Несебър. Автомобилът е използван от 28-годишен шофьор. Колата е била паркирана на улица „Дюни“ № 2. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци.

Изгоряла е предната част на автомобила и купето. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление „Полиция“ - Несебър.

За 4 месеца в страната са опожарени около 80 автомобила, а в София броят им е над 60.

#Нови Искър #Плевен #Несебър #автомобил #кола #МВР #полиция #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"