Дайнов похвали БСП и ГЕРБ за добрия политически тон

Дайнов похвали БСП и ГЕРБ за добрия политически тон
Евгений Дайнов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Политологът Евгений Дайнов смята, че партията на Бойко Борисов ще продължи разговорите, като прилага демонстрирания в понеделник с БСП нов начин на говорене и с останалите партии, включително с Реформаторския блок.

"Аз съм убеден, че ще проведат толкова смислени разговори, колкото с БСП. След десетилетия крясъци да продължи разговорът за политика. ГЕРБ няма да заложи на предлаганата подкрепа от страна на ДПС", коментира Дайнов пред БНР.

Политологът не си представя, че Бойко Борисов не е изпратил или получил нито един есемес по време на четиричасовите разговори. Но резултатът е налице - нов тип политическо поведение.

"Не вярвам, че Бойко Борисов е измислил новия тон и идеята да не преговарят лидери. Обичайният заподозрян в такива случаи е Румяна Бъчварова. Мисля, че с Реформаторския блок ще има такъв тип разговори, каквито бяха с БСП. Лютви Местан наследи една партия, коятго е навсякъде винаги, в момента го е страх, че тази партия ще бъде никога и никъде. Със своето поведение той прави така, че да се изолира тази партия", каза още Евгений Дайнов.

#Евгений Дайнов #Дайнов #БСП #ГЕРБ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »