Хазяин изгони бременна в деветия месец

Хазяин изгони бременна в деветия месец
Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Хазяин изгони наемателка, която е бременна в деветия месец. Освен това, Пенка Николова е майка на 4 деца, които издържа със заплата от 450 лв., разказва ТВ 7.

През последните два месеца жената просрочила задълженията към хазяина си и една сутрин той нахлул в жилището и настоял тя и приятелят й да се изнесат. Той завил също, че мебелите им трябва да останат и да послужат като материално покритие на дължимата сума от 1000 лв.

Пенка се обърнала към полицията, но оттам отказали да вземат отношение и я посъветвали да се разбере с наемодателя си. Преди това тя подписала споразумение с него, че ако до два дни не заплати сумата, той ще получи покъщнината й.

"Взеха ми абсолютно всичко, а не срещам съдействие от нито една институция", споделя майката. Според адвоката й наемодателят категорично е нарушил установения в закона ред за опразване на наето помещение. Решението му да влезе и без предупреждение да изгони Пенка се води самоуправство по член 323 от Наказателния кодекс.

"Не съжалявам, че съм родила четири българчета. Съжалявам за обстоятелствата в тази страна, при които трябва да ги отглеждам", казва многодетната майка.

#хазяин #майка #деца #бременна #изгони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »