Деми и Аштън Къчър: епизод 2

Деми и Аштън Къчър: епизод 2
Щастливите родители
A A+ A++ A

Деми Мур не само че предложила помощ на бившия си за бебето, но била сред малцината привилигировани, видели отрочето на Аштън Къчър и Мила Кунис.

51-годишната актриса, която може да е баба на Уайът, й подарила кашмирено одеялце и гравирана рамка за картина. Тя, освен това, била придружавана от дъщерите си Румър и Талула. Трите дами били сред специалните гости на кабалистична церемония за благославяне на бебето.   

Близки до двамата родители разкриха, че звездата на "Двама мъже и половина" бил въведен във всички грижи за роденото на 30 септември момиченце. Аштън помагал на Мила в храненията и успокоявал бебето, когато плаче.

Междувременно, Деми Мур продължава да държи под контрол дъщерите си от Брус Уилис. Въпреки, че и трите отдавна са пълнолетни - Румър е на 26, Скаут - на 23, а Талула - на 20, те получили изрична забрана да се подлагат на хирургически процедури за разкрасяване.

В случая нямало значение, че самата Мур нееднократно е лягала под ножа. Сега тя е ужасена, че дъщерите й могат да тръгнат по нейния път. Смятала, че те притежават естествена красота и че нямат нужда да се подлагат на страданията, през които тя е преминала през годините.

"Наскоро Деми събра Румър, Скаут и Талула и техните приятели, и им дръпна прочувствена реч на тема вредите от естетичната хирургия, отбелязвайки колко нереалистично изглеждат лицето и тялото след това", разкрива приятел на Мур.

#Аштън Къчър #Мила Кунис #Деми Мур #Уайът #Брус Уилис #дъщери #дъщеря #хирургия #бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници