Кичка Бодурова: Вържете крадливите политици на площада

Кичка Бодурова: Вържете крадливите политици на площада
Кичка Бодурова Снимка: www.youtube.com
A A+ A++ A

Иска ми се крадците, които грабеха България през време на 25-годишният преход и заради тях българинът се превърна в най-бедният европеец, да бъдат вързани до мястото, където преди беше мавзолея, за да може всички хора да минат и да ги заплюят, заяви певицата Кичка Бодурова в студиото на Би Ти Ви.

„Всички очаквахме, че като дойде демокрацията, ще сме по-добре, а се оказа, че свободата е само за някои хора, докато за другите е трагедия. Не може един баща да продава кръвта си, за да изхранва децата си. Страшно е да гледаш хора, които са си сложили стария 30-годишен костюм и бъркат в кофите за боклук. Не мога да се гордея с това, че моят народ изнемогва и една пенсия е по-малко от 200 лева“, коментира Кичка Бодурова.

Певицата посъветва всички политици да забравят егото си и да мислят за народа, да направят компромис с разбиранията си в името на доброто и да се обединят.

Хората, които не живеят в България постоянно, обаче нямат право да гласуват, защото ние няма да я усетим дали супата от тези, които ще ни я сготвят, е солена или сладка. Не може един етнос да се отделя и да си прави партия. Не трябва и хора, които не знаят български, да гласуват“, каза още Бодурова. 

#Кичка Бодурова #политици #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"