Плевнелиев призова България да гласува мощно

Плевнелиев призова България да гласува мощно
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Искаме младите да останат в България, но само заедно можем да постигнем тази цел. Всеки да гласува по съвест, но всички заедно". С тези думи президентът Росен Плевнелиев даде своя вот в София, в изборния ден.

"Гласувайте мощно, гласувайте масово", призова българите държавният глава. "Тези избори са важни, те определят бъдещето на България за години напред", категоричен бе той.

Плевнелиев подчерта, че държавата има нужда от стабилност и доверие, за да се осъществят неотложните реформи. Затова той отново призова всички български граждани да дадат своето доверие на политиците, за да може той като държавен глава след това да ги призове към отговорност и конструктивно поведение.

"Народът е обединен по много въпроси. Той иска работа и достоен живот, ефективни работещи институции, съдебна система, която да раздава справедливост и модерна инфраструктура, както и повече българи да останат в България.

Така, както сме обединени в целта, така трябва да сме обединени и в средството, а средството е да гласуваме", убеден е президентът.

#Росен Плевнелиев #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"