Сидеров чака добри резултати, Доган гласува безмълвно

Сидеров чака добри резултати, Доган гласува безмълвно
Сидеров очаква добри резултати. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров упражни правото си на глас в 9 ч. в неделя сутрин в избирателната секция на Първа частна математическа гимназия в София. Очакванията са му за добър резултат, с който да се поздрави, заедно със съпартийците си.

Гласувах за това партиите да не получават субсидии от държавата, да се одържавят ЕРП-тата и токът да поевтинее, заяви Сидеров. Той изрази надежда "българите да гласуват така, че управлението на страната да не е загадка ребус". Нужно ни е управление в името на българския народ, допълни лидерът на "Атака".

В същото време, почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган също даде своя глас в София. Той обаче не направи изявления. 

Припомняме, че Доган не се е появявал публично от конференцията на ДПС през януари 2013 година, когато към главата му беше насочен газов пистолет. Нападателят му Октай Енимехмедов, който също е кандидат-депутат, получи присъда от три години и половина на първа инстанция. Очаква се до месец делото да приключи и пред Софийския апелативен съд.

#Волен Сидеров #Атака #ДПС #Ахмед Доган #Октай Енимехмедов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »