Снимки и видео на LG Optimus 3D Max, 4X HD, Vu, L7, L5 и L3

Снимки и видео на LG Optimus 3D Max, 4X HD, Vu, L7, L5 и L3
A A+ A++ A

Продължаваме да публикуваме снимките и видеото, които успяхме да заснемем по време на мобилния конгрес, и сега е ред на LG. Традиционно корейската компания има сериозно присъствие на събитието, а тази година използва възможността да представи всичките си нови продукти преди началото на конгреса, така че в Барселона се фокусира върху презентацията на устройства. А те съвсем не са малко. В основата на тазгодишното продуктово портфолио, изглежда, ще са моделите от L-серията, които залагат на стилен дизайн, подобен на този в LG Prada 3.0, и го комбинират с достъпна цена и технически характеристики от среден и нисък клас. И трите разполагат с функцията Floating Mass Technology, която би трябвало да намали разстоянието между екрана и предпазното стъкло.

Optimus L3 е най-евтиният от трите устройства и затова не е изненадващо, че използва Android 2.3 и има скромен 3,2" екран с QVGA резолюция и процесор с работна честота 800MHz. Има корпус с дебелина 11,7 мм и осигурява още 3МР камера с фиксиран фокус.

Optimus L5 е изненадващ, главно заради неговия екран. Той е с диагонал 4", но въпреки това е с резолюция едва HVGA, което може да се окаже разочароващо за мнозина. Въпреки това смартфонът предлага Android 4.0, 5МР камера и дори чип за работа с технологията NFC. Процесорът отново е с работна честота 800MHz, а дебелината на корпуса е намаляла до 9,68 мм.

Optimus L7 е топмоделът измежду трите, но предвид бюджетната насока на серията не очаквайте някакви специални възможности. Разчита на 1GHz едноядрен процесор Snapdragon и добавя 4,3" дисплей, Android 4.0 и 5МР камера. Както можете да видите във видеото, поведението на смартфоните е повече от задоволително и добавеният потребителски интерфейс не се отразява негативно на производителността.

Не пропуснахме да прекараме известно време и в компанията на LG Optimus 3D Max, който, макар и да не е топмоделът сред тазгодишните телефони на корейците, успява да осигури значителни подобрения спрямо миналогодишния му предшественик. Смартфонът използва Android 2.3 и като цяло предлага по-компактни размери в сравнение с Optimus 3D, което може само да ни радва. Компанията твърди, че 4,3" екранът с WVGA резолюция е значително по-ярък и тъй като нямахме под ръка Optimus 3D, не успяхме да се убедим в това, но като цяло триизмерният ефект е същият. Устройството има две 5МР камери и залага на двуядрен процесор с работна честота 1,2GHz.

Стигаме и до Optimus 4X HD, който е звездата сред новите предложения на корейците и това не е случайно. Основната заслуга за това е на четириядрения процесор NVIDIA Tegra 3, който работи с максимална тактова честота 1.5GHz, но освен него трябва да отбележим и наличието на 4.7" IPS дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела. Смартфона използва Android 4.0 с интерфейс, който е променен от LG. Добри думи имаме и по отношение на дизайна. Той напомня много на този в LG Prada 3.0, което означава изчистена форма, заден панел, който е покрит с текстура, имитираща кожа и хромирани детайли. Трите навигационни бутона са капацитивни - т.е. не отнемат от резолюцията на екрана както при Galaxy Nexus, а по отношение на производителността нямаме забележки, тъй като Tegra 3 се представя отлично.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"