Илко се опитал да убие и брата на Марио

Илко се опитал да убие и брата на Марио
19-годишният Марио Данчев от Перник беше убит на 29 февруари при сбиване в стая в общежитие в Студентски град. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Майката на загиналия младеж обяви, че обвиненият в престъплението Илко Радев се е опитал да убие и близнака на загиналия Марио – Мартин.

Росица Данчева застана зад позицията, че синовете й са станали невинна жертва на своя съквартирант, с когото имали конфликт отдавна.

„Той се е опитал да убие и трите деца. Направил е огромна порезна рана първо на лицето на Марио, след което те са се уплашили и са се обърнали с гръб да бягат. Тогава той намушква и Мартин в лопатката. Опитва се да убие и него“, заяви пред bTV опечалената майка.

Тя не отрече, че децата й са употребили алкохол в злополучната нощ.

Родителите на Марио поискаха справедлив процес и се включиха в подписката за доживотна присъда без право на обжалване за убийство. Подписали са се над 6000 души.

Илко Радев бе освободен под парична гаранция след 72 часа, прекарани в ареста. Обвинението му пък бе променено в неизбежна самоотбрана.

В понеделник в Перник беше отслужен молебен за здраве след убийствата на похитената Мирослава и 19-годишния Марио, смъртоносно наръган в общежитие в Студентския град.

Марио Данчев от Перник беше убит на 29 февруари при сбиване в стая в общежитие в Студентски град.

В стаята, в която се е случило престъплението около 3 ч. през нощта, живеели двамата братя – Марио и Мартин Данчеви, и Илко, който е родом от Добрич.

#Илко Радев #Марио #Мартин #убийство #Студентски град

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »