Продават рокля на Даяна за 100 000 долара начална цена

Продават рокля на Даяна за 100 000 долара начална цена
Даяна с роклите на Зандра Роудс и Катрин Уокър (на снимката долу)
A A+ A++ A

Облекло и лични вещи на загиналата през  1997 г. принцеса Даяна ще бъдат обявени на търг от аукционна къща „Жулиен“ в Бевърли Хилс.

Мераклиите могат да наддават за три тоалета от Катрин Уокър (Catherinewalker.com), с която кралската особа е работила и дружила в началото на брака си с принц Чарлз.

С една от роклите - в бледорозово, Даяна е била видяна два пъти – на откриването на театър „Савой“ и на операта „Бохеми“ в Лондонския колизеум. Копринената рокля носила на парти в хотел „Дорчестър“, а тази без презрамки в цвят слонова кост, била част от всекидневния й  гардероб. Началната цена на трите тоалета варира от 60 до 80 000 долара.

В допълнение, ще бъде представена и четвърта рокля, на дизайнерката Зандра Роудс (Zandrarhodes.com), която беше показана първо на изложение в двореца Кенсингтън. Нейната оценка е 80-100 000 долара. Към нея вървят златните копчета за ръкавели, поръчани по повод сватбата на Даяна и Чарлз.

Роклята на принцеса Даяна, която тя носи на премиерата на Джеймс Бонд, бе продадена преди време за над 100 000 паунда на неизвестен купувач.

#принцеса #Даяна #принц #Чарлз #рокля #тоалет #търг #аукцион

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"