Разгадаха мистерията за смъртта на майка и дете в Панагюрище

Разгадаха мистерията за смъртта на майка и дете в Панагюрище
Починалите Цвети и синът й Лъчезар
A A+ A++ A

Разгадана е мистерията за смъртта на 32-годишната Цветана Ненова и сина Лъчезар (на 5 г.). Причината е задушаване с газове. Безжизнените тела на майката и сина бяха открити в неделя по обед във вилата им над Панагюрище.

„Разследването е в активна фаза. В момента колегите от Панагюрище изчакват резултатите от медицинската експертиза, за да се установи точната причина за смъртта. Няма данни за насилствена смърт, не са открити травматични увреждания по двете тела“, обясни Снежана Стоянова, говорител на Окръжната прокуратура в Пазарджик, цитирана от „Труд“.

Родителите на Цвети - Лушка и Димитър Гелини, са категорични, че трагедията станала от задушаване с вредни газове от генератор за ток с бензинов двигател.

„Медиците в Пазарджик ни съобщиха причината. Не бива да се спекулира с мъката на хората. Какви ли не абсурди чухме - че се самоубила или отровила. Не е вярно. Църквата извърши опело, защото показахме на свещениците, че е нещастен случай. Те не опяват хора, които сами са сложили край на живота си. Моля, спрете в името на паметта на дъщеря ни и внучето. Никой не е притеснявал Цвети, нито пък имаше финансови или лични проблеми. Обичаше безкрайно живота“, категорични са Лушка и Димитър.

#Панагюрище #Пазарджик #задушаване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »