Мистерия: Майка и дете открити мъртви във вила

Мистерия: Майка и дете открити мъртви във вила
A A+ A++ A

32-годишна жена и 5-годишният й син са открити мъртви във вила край Панагюрище след сигнал, получен вчера по обед от 50-годишен жител на средногорския град. 

Мъжът съобщил, че е намерил безжизнени телата на племенницата си Цвети Ненова, на 32 години, както и на 5-годишния й син.

Криминалисти от РУ-Панагюрище и колегите им от ОДМВР-Пазарджик са поели случая. Незабавно към мястото били насочени екипи на полицейското управление, експерти, криминалисти, разследващи полицаи и съдебен лекар, съобщава регионалният вестник „Марица“.

На мястото е извършен щателен оглед, при който не са открити видими следи от насилие по телата. Те били откарани в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик, където ще бъдат извършени аутопсии и изследвания.

Причините за смъртта на младата майка и детето на този етап са неясни. Води се дознание. Най-вероятната причина за смъртта на жената и детето й са натравяне или отравяне, като се разследва и версия за принудително поглъщане на отрова.

Жителите на Панагюрище са шокирани, пишат местните медии. 32-годишната жена е с добър социален статус и заедно с детето си са живеели при родителите й.

#Панагюрище #вила #майка #дете #мъртви #отрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"