Принц Хари отмени партито за рождения си ден

Принц Хари отмени партито за рождения си ден
Хари се съобрази с тежкото положение на Кейт и отмени шумното парти. Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Принц Хари навършва 30 години на 15 септември, но изненадващо в последния момент отмени купона за рождения си ден. Оказва се, че причината за това е снаха му. Кралският наследник е решил да се съобрази с усложненото положение на Кейт Мидълтън.

В момента херцогинята на Кеймбридж е на легло в Двореца, като за нея се грижи цял екип от лекари. Както стана ясно, съпругата на принц Уилям страда от изострено сутрешно гадене. За това Хари е отложил празника си, за да може Кейт да присъства, когато се почувства по-добре.

Приближени до кралската фамилия издават, че бъдещата майка вече се чувствала по-добре и било въпрос на време, докато стъпи на крака.

Вместо шумното парти принцът ще отбележи празника си с неговия приятел, бившия военен от кралските инженерни войски Дейвид Хенсън, който е загубил крака си по време на експлозия в Афганистан през 2011 г. Двамата имат рожден ден на една дата и планират да изпият по няколко бири.

„Ние наистина искаме да навършим 30, и двамата се чувстваме достатъчно стари. Той каза, че ще ме черпи бира и аз вече съм много жаден“, споделя Хари.

Преди да се отдадат на купон, двамата ще отидат на рок концерт с участието на Foo Fighters, Kaiser Chiefs, James Blunt.

 

#принц Хари #Кейт Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"