Принц Хари попадна в тежка катастрофа

Принц Хари попадна в тежка катастрофа
Снимки: dailymail.co.uk
A A+ A++ A

Ескортът на принц Хари катастрофира тежко на път за официално събитие вчера (11 септември). Моторът на един от охранителите на принца се блъсна в бяла "Тойота" в района на зоопарка в Лондон, съобщава "Дейли мейл". Четвъртият по ред, 29-годишен престолонаследник на британската корона, не е пострадал при инцидента. 

Принцът е пътувал в ескорт от два черни "Рейндж Роувъра" и четири мотора, които според очевидци са се движили с бясна скорост по улиците на Лондон. По всяка вероятност шофьорите и охранителите са се опасявали от терористична атака, особено в контекста на вчерашния 11 септември, когато се навършиха 13 години от атентатите в Ню Йорк.

"Дейли мейл" цитира свидетел на катастрофата, който е видял принц Хари да стои в един от автомобилите с глава между дланите си и да наблюдава притеснено действията на полицаите, които са оказали първа помощ на пострадалия шофьор на "Тойотата" и на моториста, който при удара с колата е изхвърчал на няколко метра.

Наложило се е раненият водач да бъде изваден от смачкания автомобил с помощта на пожарникари. Той е в стабилно състояние. Полицаят моторист е откаран в болница, от където по-късно вечерта е бил изписан.

Британските власти разследват инцидента.

#принц Хари #Лондон #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"