Три дни концерти и изненади за откриването на "Мега Мол София"

Три дни концерти и изненади за откриването на "Мега Мол София"
Три дни концерти и изненади за откриването на "Мега Мол София".
A A+ A++ A

Първият търговски център в западната част на столицата – „Мега Мол София“, посрещна своите посетители. 

Откриването на „Мега Мол София“ ще продължи общо три дни – от 12 до 14 септември, с работно време от 10 ч. до 22 ч. Тази вечер посетителите ще се насладят на мегаконцерт, в който ще вземат участие български звезди, превъплътени в световноизвестните изпълнители Тина Търнър, Лучано Павароти, Бионсе, Джон Бон Джоуви, Лайза Минели и др. 

В събота представените в търговския център марки ще направят първото за България 12-часово модно ревю на последните си колекции, съпроводено с концерт на Графа, Рафи и Михаела Филева. 

В неделя на фокус са децата, за които са подготвени куклен театър, „Вкарай гол в Mega Mall“ със специалното участие на футболната легенда Гацо Бацов и следобед с младите таланти Крисия и г-н Андреев.

„Мега Мол София“, разположен в жилищен комплекс „Люлин“ в западната част на София, предлага над 100 магазина, ресторанта и кафенета с разгърната търговска площ от 24 000 м². За първи път в търговски център в България ще бъдат включени концепциите на хипермаркет BILLA и специализирания магазин за електроника Techmart, станал популярен с богатия избор на електронни уреди от различни марки.

Кметът на София Йорданка Фандъкова приветства откриването на 350 нови работни места в „Люлин“ след изграждането на новия мол. „Инвеститорът е построил за своя сметка тунелна връзка между обекта и станцията на метрото, а с част от средствата, платени за ползването на общински площи по време на строителството, са направени 8 детски площадки в 32 ОДЗ“, сподели още кметът по време на церемонията по откриването на търговския обект.

С централното си разположение между два основни булеварда – „Царица Йоанна“ и „Д-р Петър Дертлиев“, „Мега Мол София“ осигурява бърз и лесен достъп с лек автомобил. Паркингът с над 600 паркоместа гарантира спокойния престой на посетителите. Търговският център разполага с топла връзка с метростанция „Западен парк“, с директен вход от ниво -1 от общо четири търговски нива. Предлага и отличен достъп до мрежата на градския наземен транспорт.

#София #Йорданка Фандъкова #Люлин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »