Сара Боевска отървала изправителния дом „на косъм”

Сара Боевска отървала изправителния дом „на косъм”
От бразилската полиция казали на Сара, че ще я вкарат в изправителен дом, където имало много изнасилвания, а след навършването й на 18 години ще я предадат на съд. Снимка: Топспорт
A A+ A++ A

Бразилските власти са заплашвали дъщерята на олимпийския шампион по вдигане не тежести Гълъбин Боевски – Сара Боевска, с изпращане в изправителен дом, разказа майката на щангиста Стела.

Полицаите искали от 15-годишното момиче да признае откъде е наркотикът и кой го е сложил в куфара на баща й, разказа Стела Боевска пред бТВ в неделя.

От бразилската полиция казали на Сара, че ще я вкарат в изправителен дом, където имало много изнасилвания, а след навършването й на 18 години ще я предадат на съд.

След като не успели да изкопчат никаква информация от нея, я пуснали сама да се прибира до България.

Майката на Боевски опроверга информациите, че синът й ще се признае за виновен, за да отнесе по-малко наказание.

„Няма как да признаеш подобно нещо, след като не си го направил. Аз съм убедена, че Гълъбин е невинен”, отсече Стела Боевска.

Тя призна, че в момента семейството е притискано от бизнес партньорите на Гълъбин. Много от тях му били близки приятели, но след залавянето му са се отдръпнали от него. Майка му дори ги нарече предатели, тъй като не са изчакали да приключи делото.

След около месец ще стане ясна присъдата на Боевски. Олимпийският шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с три нови куфара, в които властите откриха 7 килограма и 200 грама кокаин, вграден фабрично в лайсните на багажа.

#Гълъбин Боевски #Стела Боевска #кокаин #вдигане на тежести #съд #Бразилия #България #Сао Пауло

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »