Турски ТИР прегази жена край Стара Загора

Турски ТИР прегази жена край Стара Загора
Камионът е управляван от 42-годишен турски гражданин с инициали У. Р. Снимка: Actualno.com, Архив
A A+ A++ A

Жена с неизяснена самоличност е била прегазена от товарен автомобил на пътя Стара Загора – Димитровград в неделя около 20:20 часа, съобщи говорителят на ОД на МВР – Стара Загора.

Задържан е 42-годишен турски гражданин, по информация на полицията, цитирана от агенция „Фокус”.

По пътя Стара Загора – Димитровград около 20:20 часа е открит труп на жена с неустановена до момента самоличност, вероятно прегазена от неизвестно моторно превозно средство.

При извършения оглед от мястото на инцидента са иззети части от броня, мигач и други автомобилни принадлежности. Трупът е откаран в Съдебна медицина в Стара Загора за извършване на аутопсия.

В резултат на проведените издирвателни мероприятия от страна на служители на Пътна полиция – Стара Загора със съдействието на служители от полицейския участък в град Симеоново при Районно управление – Харманли е задържан товарен автомобил с турска регистрация.

Камионът е управляван от 42-годишен турски гражданин с инициали У. Р. По безспорен начин е установено, че предната лява част на автомобила е деформирана и липсват точно частите, които са открити при първоначалния оглед на местопроизшествието.

#Стара Загора #Димитровград #МВР #полиция #жена #труп #Съдебна медицина #Симеоново #Харманли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"