Разплакан пилот по грешка съобщил, че самолетът ще се разбие

Разплакан пилот по грешка съобщил, че самолетът ще се разбие
A A+ A++ A

Разплакан пилот ужаси пътници на френската компания "Юръп Ерпост" с новината, че след 6 минути един от двигателите е отказал и скоро ще паднат в морето.

Полетът бил чартърен - от хърватския град Сплит до френския Нант. "Всички започнахме панически да крещим, а пилотът каза да сложим предпазните колани, защото скоро ще се ударим", разказва един от пътниците Бенямин Джерард, който пътувал със съпругата и дъщерите си.

Той сподели, че необичайното пътуване започнало още минути след излитането. Първо пътниците получили съобщение, че се налага аварийно кацане във Венеция, като пилотът дори се пошегувал, че "това е прекрасна възможност за разглеждане на града". След това гласът от радиостанцията наредил всички да сложат предпазните колани и да махнат бижутата от себе си.

"Казаха ни, че ще кацнем в морето. Всички бяха ужасени, дори и екипажа. Единият от стюардите изпадна в паника, а пилотът плачеше", спомня си Джерард.

Драмата завършила с аварийно кацане на летището във Венеция, а от компанията съобщиха, че ситуацията не е била толкова драматична, а животът на пътниците не е бил застрашен.

#самолет #пилот #полет #грешка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"