Катастрофа затвори за часове Кривия тунел

Катастрофа затвори за часове Кривия тунел
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Един човек пострада след катастрофа тази сутрин на главния път Е-79 в Кресненското дефиле, а мястото на инцидента - т.нар. Кривия тунел, остана часове наред затворен.

Пътният инцидент стана малко преди 8 часа днес. При навлизане в Кривия тунел откъм Кресненските ханчета в посока Симитли лек автомобил с благоевградска регистрация се блъска челно в „Сеат“ с гръцка регистрация, в който пътува семейство рускоговорещи с малко дете. След удара в предната лява част на гръцкия автомобил благоевградският се удря в стената, завърта се и се преобръща по таван.

Пострадалият е от благоевградския автомобил. Той е приет в спешното приемно отделение на благоевградската болница.

До извършването на оглед на местопроизшествието трафикът се осъществяваше по обходния път край тунела.

Друг инцидент на пътя около 3 часа след полунощ прати в болница трима младежи на 15, 16 и 18 години. Те се преобърнаха с лек автомобил край гр. Гоце Делчев.

Пътният инцидент станал малко след 3 часа тази нощ на пътя Хаджидимово-Копривлен-Гоце Делчев.

При разклона за село Садово автомобилът е излетял от пътя, след което се е преобърнал. Тримата пострадали, двама от които са непълнолетни, са транспортирани до МБАЛ „Ив. Скендеров“ в Гоце Делчев с преминаващ частен автомобил.

15-годишният А.И., А.Б., на 16 г., и 18-годишният Кръстю М. са приети в болницата с натъртвания и охлузвания. Установява се кой от тримата, които са от с. Копривлен, е управлявал автомобила. От пътната полиция подозират, че става дума за инцидент при среднощна гонка с коли.

#катастрофа #Кресненското дефиле #Гоце Делчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"