Нови лица в „Здравей, България“

Нови лица в „Здравей, България“
Гергана Малкоданска и Румен Бахов
A A+ A++ A

След като Би Ти Ви обяви новите стари лица в ефира си, и в Нова ТВ се появиха нови водещи, взети „назаем“ от други медии.

Две нови попълнения има в сутрешния блок „Здравей, България“, които се присъединяват към титулярите Ани Цолова и Виктор Николаев.

Царят на абсурда – така наричат Румен Бахов, когото зрителите познават от ефира на БНТ2. В новия си тв дом той ще представя всяка седмица авторската си рубрика „Пълен абсурд“, в която истории от истинския живот изглеждат извън всякаква логика, като от филмов сценарий.

В противовес на абсурда ще бъде красотата – чаровната Гергана Малкоданска, която зрителите на Нова ТВ са виждали в ролята на репортер на „ВИП Новините“ и като водеща на „Студио ВИП“, се връща към първото си призвание. Един от най-актуалните модели у нас става постоянното лице на прогнозата за времето в „Здравей, България“.

Според "24 часа" Гери е приятелка на сина на Ахмед Доган - Демир. Двамата била заедно на купона за 18-ия рожден ден на "Визаж" миналата година. Красавицата е модел в агенцията на Жени Калканджиева.

„Сделка или не“ започва новия сезон с ново студио, нови правила и нови обрати в своя девети сезон, а от днес начало на сезона ще поставят и симпатягите от „Бон Апети“ – Лора и Стоян, както и неподражаемите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в „Господари на ефира“.

Новият сезон по Нова ТВ ще търси висок рейтинг с третия сезон на X Factor и поредния сезон на „Биг Брадър“ с ВИП издание, наречено „Оразцов дом“.

 

#телевизия #Нова ТВ #нови лица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници