Бербатов: Боли ме да не играя

Бербатов: Боли ме да не играя
Бербатов (вляво) тренира със съотборниците си Парк (в средата) и Джони Еванс преди мача срещу Атлетик Билбао от Лига Европа в сряда. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Нападателят на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов, който в последните два мача на тима си не бе дори сред резервите, призна, че е „тъжно и болезнено" да не играя за отбора си.

„Боли ме да не играя," призна пред „United Review", цитирано от БГНЕС.

Българинът обаче заяви, че е готов да се представи на ниво, когато му бъде даден шанс.

„Имаме голям състав и знам, че понякога няма да играя. Тъжно и болeзнено е, но трябва да остана силен и да бъда подготвен, когато съотборниците ми имат нужда от мен. Ние сме отбор и искаме да печелим заедно", сподели Берба.

Берба има едва 10 мача в първенството досега през сезона, а от тях само 5 бяха като титуляр. Последният беше срещу „Стоук" на 31 януари, но само седмица по-късно не бе дори сред резервите при успеха над бившия си тим „Тотнъм".

Едва ли такъв е бил планът на Бербатов, когато подписа с „червените дяволи" през 2008 г. срещу рекордните 30,75 млн. паунда.

Независимо, че почти не играе, Бербатов остава третия най-добър голмайстор на тима си през сезона с 9 попадения. Това включва и пет попадения в двата мача срещу Блекбърн и Уигън след Коледа.

„Всеки път, когато играех, мисля, че се представях добре. Готов съм и чакам мениджъра да ми даде шанс да покажа класата си и да оправдая доверието. Искам да помогна максимално за спечелването на титлата," каза още бившият български национал.

#Манчестър Юнайтед #Димитър Бербатов #Тотнъм #Червените дяволи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »