Местан: Силата на ДПС е в толерантността

Местан: Силата на ДПС е в толерантността
Той обяви, че ДПС представлява интересите на над половин милион избиратели, които са неразделна част от българския народ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"ДПС ще води кампанията си с толерантен език, защото силата на ДПС е в толерантността".

Това заяви в шуменското село Черна при откриването на предизборната кампания на партията за района лидерът на ДПС Лютви Местан.

"ДПС доказа, че може да се откаже от властта в името на ценностите, в името на това, от което днес България се нуждае. Тя се нуждае от успокоение, от стабилно управление, което да решава проблемите на всички български граждани, без да дискриминира никого", заяви Местан.

Той обяви, че ДПС представлява интересите на над половин милион избиратели, които са неразделна част от българския народ.

"Опитът да се изолира ДПС е опит да се изолират над 500 000 български граждани", каза Местан и добави, че партията няма да го допусне.

Лидерът на ДПС отново засегна и темата с използването на език, различен от българския, по време на предизборната кампания.

"Говорих с няколко изречения на майчиния си език. Ако днес това е престъпление, то ние имаме проблем с европейските стандарти за правата и свободите", каза още Местан.

#Лютви Местан #СИЛА #ДПС #толерантност #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници