Коритаров и Николета Лозанова в новия сезон на бТВ

Коритаров и Николета Лозанова в новия сезон на бТВ
Коритаров се завръща на екран в предаването „120 минути“. Снимка: pik.bg
A A+ A++ A

Водещият Георги Коритаров се завръща на екран от 7 септември. Тогава от 17:00 часа започва новият сезон на предаването „120 минути“ по бТВ, а на Коритаров и Петко Георгиев е поверена рубриката „Старата школа“.

В нея двамата журналисти ще влизат в двубой на аргументи по спорна тема от седмицата, като зрителите ще бъдат техни арбитри. Темата ще бъде избирана на Фейсбук страницата на публицистичното предаване и с жребий ще се избира коя позиция по темата ще бъде защитавана.

„120 минути“ ще бъде с обновена интерактивна концепция, като ще запази разговорите в студиото и рубриката „Роуминг“, в която водещият Светослав Иванов разговаря с ексклузивни гости от всяка точка на света.

Освен това бТВ дава поле за изява и на плеймейтката Николета Лозанова, която през миналия телевизионен сезон се подвизаваше в ТВ7. Футболната съпруга ще продължи да е лице на „Поверително от NL“, тъй като продуцентите й Иван Христов и Андрей Арнаудов местят предаването.

Според слухове Лозанова ще прибира заплата от баснословната сума 16 000 лева. И макар да се струва много за българина, това е доста по-малко от договорените 40 бона месечно, които Николета вземаше в TV7.

Николета вече ще взема повече участие в предаването и ще разпитва звездните си гости всеки път, вместо да участват други хора. Освен това тя щяла и да бъде доста по-ангажирана в творческия процес. Първият гост на футболната съпруга пък е плеймейтката Златка Димитрова, която наскоро изгуби нероденото си бебе. 

#Георги Коритаров #Николета Лозанова #Златка Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »