Почина легендарната актриса Джоан Ривърс

Почина легендарната актриса Джоан Ривърс
Джоан Ривърс почина на 81-годишна възраст в съня си. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Легендарната комедийна актриса Джоан Ривърс почина на 81-годишна възраст в четвъртък вечерта.

Преди дни тя излезе от болница, след като при лека операция на гласните струни сърцето й внезапно спря и тя изпадна за кратко в кома. След няколко дни подобрение обаче актрисата почина в съня си, както съобщи дъщеря й Мелиса Ривърс в специално изявление до медиите.

„Най-голямото желание на майка ми беше да разсмива хората. Макар че това сега е трудно, знам, че най-голямото й желание би било съвсем скоро да се смеем отново“, каза още Мелиса Ривърс. 

Джоан Ривърс е актриса, водеща на телевизионни предавания, галавечери и коментатор на светски събития, както и един от най-известните американски комици на нашето време. В историята тя ще остане със своето предаване Fashion Police, в което тя критикува модния стил на звездите.

Тя е известна и с почти непрекъснатото прилагане на пластичната хирургия върху себе си. Правила си е над 700 разкрасителни интервенции от 35-годишната си възраст. Ривърс се бе пошегувала и със себе си, че почти всеки уикенд е на визитация при своя пластичен хирург и като постоянен клиент всяка десета операция й е безплатна.

#Джоан Ривърс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници