Лейди Гага идва в София, БФС на път да провалят концерта

Лейди Гага идва в София, БФС на път да провалят концерта
Световноизвестната певица Лейди Гага е потвърдила, че ще пее в България, но контролна среща на националния отбор по футбол с Кипър може да ангажира стадион "Васил Левски" и да провали събитието, твърдят източници. Снимка: telegraph.co.uk
A A+ A++ A

Световноизвестната певица Лейди Гага е потвърдила, че ще пее в България, но контролна среща на националния отбор по футбол с Кипър може да ангажира стадион "Васил Левски" и да провали събитието, твърдят източници.

Лейди Гага е потвърдила, че ще свири в България, известна е и датата на събитието - 14 август, в София, на Националния стадион "Васил Левски", предаде gong.bg, позовавайки се на два независими източника.

Концертът обаче може да се провали, заради желанието на БФС и лично на селекционера Любослав Пенев ден по-късно на стадион „Васил Левски“ българският национален отбор по футбол да играе контрола с Кипър. Пенев е настоявал на всяка цена мачът да се играе там, за да свикнат националите на този стадион.

Според източниците, организаторите на концерта вече са информирали футболната централа на „Иван Асен“ за дублирането на дата и стадион.

Очаква се в края на март в легендарната „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк Лейди Гага да съобщи официално градовете на европейското си турне за 2012 година.

Засега в сайта и са обявени единствено датите за Азия и Австралия. Ако в близките няколко дни организаторите не постигнат споразумение с Борислав Михайлов, то 60 000 зрители ще се лишат с невижданото музикално зрелище.

Единствената възможна арена за провеждането е националният ни стадион. Отделно Национална спортна база ще спечели 18 до 20 пъти по-висок наем, ако приюти Лейди Гага вместо българските национали.

Ако концертът стане факт, Лейди Гага ще пее на сцена каквато България не е виждала. Декорът наподобява средновековен замък, а шоуто е част от световното турне „The Born This Way Ball”.

Певицата ще кацне часове преди концерта си в София и ще излети веднага след това. Единственото подобно шоу до този момент на българска земя бе това на Мадона, но това на Лейди Гага е далеч по-атрактивно, още повече че екстравагантната певица в момента е тотален № 1.

#Лейди Гага #Гага #"Васил Левски" #стадион #концерт #БФС #Националния отбор по футбол #Кипър #Любослав Пенев #треньор #селекционер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"