Децата на Анджелина рисували върху сватбената й рокля

Децата на Анджелина рисували върху сватбената й рокля
A A+ A++ A

Анджелина Джоли се омъжи за Брад Пит с дизайнерска рокля на модна къща „Версаче“, проектирана от майстор-шивача на марката Луиджи Масис. По-интересното обаче е, че воалът е покрит с цветни рисунки на децата й Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Гърбът на тоалета също бил отрупан с рисунки.

„Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми“, разкри Джоли пред списание „Пийпъл“, което първо публикува снимки заедно с Hello!.

Що се отнася до Пит, той бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но

взел назаем една от вратовръзките на синовете си

тъй като забравил своята.

„За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децат,а и много щастлив момент за нашето семейство“, споделя холивудската двойка.

Като цяло, церемонията, останала напълно скрита от очите на обществеността и медиите, била много семпла. „Всичко беше далеч от лукса, напротив, тържеството беше просто и скромно“, разкри близък приятел на младоженците, който бил сред 22-та гости.

Булката носела и златен медальон със снимка на майка й

а воалът вълнообразно падал по силуета й.

Говорителят на семейство Бранджелина съобщи, че булката е тръгнала по пътеката под ръка с най-големите си синове Мадокс и Пакс - на 13 и 10 години, а дъщерите й Захара и Вивиън са хвърляли цветя.

Шайло и Нокс носели пръстените на своите родители. Момчетата били облечени в лен в бежов нюанс, за да приличат на баща си, а момичетата сами избрали роклите си, издаде източникът, без да разкрива повече подробности.

След сватбата семейството заминало на меден месец

на остров Гозо, в близост до Малта.

Преди това стана ясно, че бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, е щастлив да има зет като Брад Пит, въпреки че не бил поканен на сватбата на дъщеря си.

„Много съм щастлив. Брад е прекрасен човек, когото обичам. Радвам се, че те са толкова щастливи заедно с децата. Анджи трябва да е била много красива“, сподели развълнуван бащата. За дъщеря му това е трети брак след Джони Лий Милър (до 1999) и Били Боб Торнтън (до 2003).

#Анджелина Джоли #Брад Пит #сватба #церемония #рокля #деца #тържество

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »