Майката на Цветан Василев: Синът ми ще излезе прав

Майката на Цветан Василев: Синът ми ще излезе прав
Майката на банкера каза, че не може да разбере в какво обвиняват сина й. Снимка: БТВ
A A+ A++ A

Майката на банкера Цветан Василев призова сина си да не се прибира в България. Тя обяви, че може да го види само веднъж в годината, но предпочита той да живее спокойно.

„Цветан много тежко ги изживява, той беше свикнал да е по върховете, казах му - ако не ти вървят нещата тука, не се прибирай. Но ще видите, че той ще излезе прав”, това каза Тота Василева в интервю за bTV.

Тя сподели, че синът и се е обадил и и е казал: „Съжалявам, че хората, които най-много съм подпомогнал, те отидоха срещу мен”.

Майката на банкера каза, че не може да разбере в какво обвиняват сина й.

„Пари злоупотребил с някаква сума, ама се доказало, че парите не са изнесени от там. Туй го чувам по телевизията. Това не е човешко, не е човешко, аз не съм очаквала, че България ще стигне до там. Аз съм живяла в скромни начала”, заяви още Тота Василева и добави, че пенсията й е в размер на 340 лв. и й стига.

Майката на банкера каза, че никога не е влизала в банка и иска да влезе в това помещение и да види какво е. „Представям си го страшно”, допълни жената.

„Съжалявам хората с блокирани сметки, как да не ги съжалявам – един ще изпраща студент, друг – ученици, трети ще си купи гориво за зимата, как няма да ги съжалявам”, допълни тя.

Тя обвини Пеевски и Бареков за случващото се със сина и, като изтъкна, че всичко е заради пари.

„Видях какво направиха с него. Само те направиха това нещо. За едни пари, да кажем - ако е за пари, да хващат човека и да мислят да го ликвидират. За едни пари да убиваш ти човека. Но ние нямаме държава”, смята Тота Василева.

 

#Цветан Василев #майка #банка #КТБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"