Софи Маринова ще пее на гръцката „Евровизия“

Софи Маринова ще пее на гръцката „Евровизия“
Софи Маринова ще представи песента си за „Евровизия 2012“ на гръцкия финал на конкурса, който ще се проведе на 12 март в River West Mall в Атина. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Софи Маринова ще представи песента си за „Евровизия 2012“ на гръцкия финал на конкурса, който ще се проведе на 12 март в River West Mall в Атина.

Тя ще пристигне от Цюрих, където предната вечер има организиран концерт. Гласовитата българка ще зарадва публиката с Love unlimited и ще поздрави феновете с гръцки песни, предаде БГНЕС.

Интересът на гърците към нашата изпълнителка е огромен. Тя ще остане в Атина два дни, за да отдели време за срещи с медиите.

На 13 официалният фен клуб „OGAE Гърция“ организира специална вечер с нея и почитателите на „Евровизия“.

Финалът ще започне в 22.00 местно време и ще продължи два часа. Участие ще имат и представителите на Франция и Кипър - Ангун и Иви Адаму, които посетиха и българския финал на 29 февруари. Гърция ще бъде първата спирка от промо турнето на Софи.

БНТ и екипът на певицата работят и обсъждат различни възможности за гостуване в други държави с цел реклама и популяризиране на българската песен.

#„Евровизия 2012“ #Гърция #Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"