Спецченгета бъркат адрес два пъти за месец

Спецченгета бъркат адрес два пъти за месец
За втори път през този месец полицаи нахлуха на грешен адрес. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

За втори път през този месец полицаи нахлуха на грешен адрес, въввръзка с реализацията на спецакция по задържането на бандата лихвари на Ангел Попов-Главестия.

Този път екшънът се разиграл в Козлодуй, в апартамента на семейство Иванови, в жилищен комплекс №3, пише в. "Преса".

48-годишният Иво Иванов и съпругата му, които работят в АЕЦ "Козлодуй", в сряда сутрин закусвали преди работа, когато апартаментът им бил атакуван. Съпрузите първо забелязали силуети пред терасата им на първия етаж, а по-късно двама маскирани и тежковъоръжени мъже влезли през балкона, разказват потърпевшите.

В една от стаите била тъщата на собственика на имота - възрастна жена претърпяла сърдечна операция. След обиска полицаите напуснали безмълвно. Сетне в апартамента влезли цивилни полицаи, които поискали личните карти, записали им данните и си тръгнали. Един от служителите през зъби се извинил на семейството и казвал, че е станала грешка. От свои познати, близки до полицията, Иво Иванов разбрал впоследствие, че са търсили в дома му някой си Цветомир Янков Златков-Мишката. Още по-голямо било учудването на енергетика, когато разбрал, че Мишката е с адресна регистрация в собствения му дом.

Предишният гаф на спецченгетата бе в Оряхово, когато по погрешка разбиха вратата на къща на двойка пенсионери. Тогава администрацията не си беше свършила работата и имаше къща и жилищен блок на дублиран адрес.

#полицаи #Козлодуй #Иванов #Ангел Попов-Главестия #Иво Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?