"Левски" победи "Ботев" (Пловдив) с гол в последните секунди

"Левски" победи "Ботев" (Пловдив) с гол в последните секунди
Левски постигна втората си победа от началото на сезона, докато тимът на Ботев допусна първото си поражение. Снимка: botevplovdiv.bg
A A+ A++ A

"Левски" победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от петия кръг на "А" група, игран пред празните трибуни на стадион "Георги Аспарухов".

"Сините" бяха без своята публика заради наказание, но показаха характер и стигнаха до победен гол в последната, 93-та минута, дело на Луис Педро. Възпитаниците на Георги Иванов започнаха по-силно мача, но пропуснаха няколко положения, а в 18-та минута Чунчуков се възползва от грешка на Стефан Велев и откри резултата в полза на гостите.

Пет минути след почивката Владимир Гаджев изравни с точен изстрел от далечно разстояние, а до края на мача домакините наложиха тотален натиск, но трудно създаваха опасности пред Михаил Иванов. Тяхната упоритост се отплати в 93-та минута, когато Роман Прохазка открадна по отличен начин една топка от Филип Филипов, комбинира добре с Гаджев и центрира точно на главата на Педро, който не сбърка от близко разстояние.

По този начин Левски постигна втората си победа от началото на сезона, докато тимът на Ботев допусна първото си поражение.

#Левски #Ботев #мач #празни #трибуни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"