НДСВ: Няма да има центристки блок с ББЦ

НДСВ: Няма да има центристки блок с ББЦ
От партията съобщиха още, че не желаят сътрудничество с политически субекти, които пред избирателите говорят едно, а всъщност вече са се договорили да ги излъжат. Снимка: НДСВ
A A+ A++ A

Преговорите за създаване на голям центристки блок с ББЦ не доведоха до разбирателство и сключване на споразумение, съобщиха от НДСВ.

"НДСВ няма да участва в безпринципни коалиции, чиято цел е влизане във властта на всяка цена, в това число и в резултат на нечисти задкулисни политически договорки", съобщиха от пресцентъра на партията.

Според НДСВ причините са, че хората, с които са водени разговори "нямат необходимата политическа култура, липсва им адекватна визия за управлението и бъдещето на държавата".

От партията съобщиха още, че не желаят сътрудничество с политически субекти, които пред избирателите говорят едно, а всъщност вече са се договорили да ги излъжат и припомниха, че НДСВ вече има горчив опит от коалирането си с ДПС и БСП.

"Влизането във властта на такива коалиции е опасно за страната ни и би било вредно за българското общество", категорични са от НДСВ.

По-рано през седмицата стана ясно, че коалиция „България без цензура“ води разговори с представители на НДСВ, които могат да прераснат в създаването на голям центристки блок преди изборите.

#НДСВ #ББЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »