Гришо: След загубата на Уимбълдън тренирам още повече

Гришо: След загубата на Уимбълдън тренирам още повече
Димитров, който вече е на осмо място в световната ранглиста, разказа, че работи много. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-големият български тенисист Григор Димитров заяви, че много го боли заради загубата на полуфиналите на Уимбълдън, но това само ще го стимулира да тренира повече.

„Още ме боли от загубата на полуфиналите на Уимбълдън, но така и трябва да бъде. Това ме кара да работя още по-здраво", сподели Гришо в интервю за „Файненшъл Таймс“.

Димитров, който вече е на осмо място в световната ранглиста, разказа, че работи много с Роджър Рашийд, за да се представи добре на започващия на 25 август US Open. Той определи тренировките като доста тежки, но неизбежни, ако иска да се представи добре.

Гришо коментира и коментира и представянето си през сезона до момента.

"Мачът срещу Анди Мъри на Уимбълдън не бе лесен, защото той е любимец на публиката, но аз останах концентриран. С него се познаваме много добре, той е страхотен човек, но аз просто играх добър тенис в този ден. Всичко ми се получаваше", казва за победата си на четвъртфиналите в Лондон Димитров.

Той сподели, че още го боли от загубата от Джокович.

„Приятно е да чувствам тази болка от загубите. Трябва да се чувствам така, за да искам да ставам по-добър и да работя по-здраво. Не бях далеч от победата през тази година, така че трябва да бъда по-добър на корта следващия път", коментира той.

#Григор Димитров #Димитров #Гришо #Уимбълдън #Анди Мъри #Джокович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници