Бийбър отново отърва затвора, призна се за виновен

Бийбър отново отърва затвора, призна се за виновен
Бийбър отърва затвора и този път. Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Скандалният поп идол Джъстин Бийбър отново отърва затвора, тъй като се призна за виновен по някои по-леки обвинения и сключи сделка с обвинението. Припомняме, че 20-годишният певец бе арестуван на 23 януари тази година в Маями Бийч, след като участва в незаконна автомобилна гонка с негов приятел и по-късно си призна, че е бил под влияние на алкохол, марихуана и лекарства. 

Канадският певец се призна за виновен в не толкова сериозните нарушения по случая като невнимателно шофиране и съпротива при арест без прилагане на насилие. В замяна бяха оттеглени обвиненията в шофиране в нетрезво състояние и каране без валидна книжка.

Бийбър, който не присъства на съдебното заседание, се задължи да изкара 12-часов курс по овладяване на гнева, да изгледа онлайн видеоматериали за случаи на каране в пияно състояние, да дари 50 000 долара на благотворителна организация, подпомагаща деца, и да плати глоба от 500 долара.

Съдията по делото изрази надежда, че двайсетгодишният поп изпълнител си дава сметка за последиците от постъпките си, включително и за това, че като знаменитост е модел за поведение за много млади хора.

Половин година затвор и също толкова време отнемане на книжката грозяха певеца, ако беше признат за виновен.

#Джъстин Бийбър #Маями

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"