Иманяри от цялата страна търсят съкровището на Александър Македонски

Иманяри от цялата страна търсят съкровището на Александър Македонски
Пророчицата Ванга Снимка: pintev.blog.bg
A A+ A++ A

Треска за злато отведе десетки иманяри от цялата страна в Югозападна България. Златотърсачи ровят за златно съкровище, чието местонахождение било предсказано от пророчицата Ванга, макар че никой от близките й не потвърждава тя да е оставила карта на съкровище, съобщава „Марица“.

Сред иманярите се носи слух, че Ванга е направила карта, описваща мястото, където е заровено съкровището на Александър Македонски. Пророчицата с детайли е посочила мястото на светилище в планината Беласица, за което знаели малцина, а информацията излязла на смъртния одър на стар жител на село Рупите.

Заради този слух знайни и незнайни иманяри от региона панически обикалят селото на баба Ванга и от уста на уста издирват информация къде се съхраняват въпросните чертежи, убедени, че те съществуват.

Има записани свидетелства за това, че Ванга казва, че златна колесница наистина е скрита в родно светилище. Тя не уточнява дали колесницата е на Александър Македонски. Но посочва светилището Белинташ в Родопите и предупреждава, че имането ще бъде намерено, след като бъдат дадени 8 човешки жертви. Това число още не е достигнато, но там продължават постоянно да ровят златотърсачи. Досега всички опити да се намери някакво съкровище на пророчицата са се проваляли.

„Ако някой го е намерил, едва ли ще каже на всички. Но аз съм сигурен, че няма съкровище на Ванга. Тя винаги е говорила за съкровище в сърцето, а на нас все ни се иска да намерим злато", казва Стоян Ангелов от Беласица.

#Ванга #Беласица #Рупите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"