Протестиращи: "Ало, Ваньо" и "Кой назначи Ваньо Танов"

Протестиращи: "Ало, Ваньо" и "Кой назначи Ваньо Танов"
A A+ A++ A

Протестиращи се появиха в късния следобед край шадравана срещу президентството със закачливи надписи: "Ало, Ваньо" и "Кой назначи Ваньо Танов".

Според Ангел Гаджев, който обичайно се представя за лидер ту на Гражданскота сдружение за Рила, ту на Сдружението срещу политиката на банките или на Сдружението срещу полицейското насилие над гражданите, гафовете на служебния кабинет вече започнаха.

"Трябва да се попита какво стана с онзи човек, който почина в онзи хотел", настоява екозащитникът. Гаджев не крие, че СРС-та, документирали корупционния диалог между бившия премиер Бойко Борисов и тогавашния и назначен отново днес митнически шеф Ваньо Танов са основната причина да излезе на протест.

"Благодарим ви за гафовете, ако продължавате и през следващите два месеца да управлявате така, ГЕРБ ще види властта през крив макарон", обобщи протестърът.

Друг представител на будната гражданска съвест, Светослав Николов от Гражданския комитет "Равни пред закона", е убеден, че за два месеца ще се объркат още повече нещата в митниците. Той предлага да се направи публичен конкурс и кандидатите за поста да кажат какво искат да променят в митниците.

#Ваньо Танов #Бойко Борисов #протест #Ангел Гаджев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"