Прощалният пост на Робин Уилямс е за дъщеря му

Прощалният пост на Робин Уилямс е за дъщеря му
Робин с малката Зелда. Снимка: www.aol.com
A A+ A++ A

Последната снимка, която Робин Уилямс е качил в Instagram преди смъртта си, е посвещение на неговата дъщеря Зелда. Актьорът, който си отиде внезапно в понеделник, е качил снимката на 30 юли. Ден по-късно Зелда навърши 25 години.

На черно-бялата снимка тя е на не повече от две годинки. Под снимката актьорът е написал: "Вече на четвърт век, но за мен винаги ще бъдеш моето малко момиченце. Честит рожден ден, Зелда! Обичам те".

Робин Уилямс има три брака и три деца. От първата си съпруга Валери Веларди (женени са от 1978 до 1988 г.) има син на име Закари. Дъщеря му Зелда е от втория му брак с Марша Гарсес. С последната си съпруга, графичния дизайнер Сюзан Шнайдер сключиха брак през октомври 2011 година и имат един син, Коуди. "Тази сутрин аз изгубих своя съпруг и най-добър приятел, а светът изгуби един от най-обичаните си актьори и едно от най-красивите човешки същества", каза в официално съобщение Сюзан. "Когато светът почита паметта му, се надяваме фокусът да не е върху неговата смърт, а върху безбройните моменти на радост и смях, които той дари на милиони хора."

За последно той влиза в клиника за лечение на алкохолна зависимост през юли. Причината обаче не е това, че отново е започнал да пие. Той обясни, че просто има свободно време между ангажиментите си и иска да го използва за рехабилитация.

През 2006 година обаче, след 20 години, в които не е употребявал алкохол, той влиза в клиниката, след като отново е посегнал към чашката. Тогава актьорът даде изключително силно и много откровено интервю пред вестник Guardian за битката си с влечението към алкохола и наркотиците.

"За алкохолизма няма причина. Той е някъде там, вътре в мен." - каза в интервюто актьорът. "И чакам. Изчаквам момента, в който си казвам - всичко вече е наред, аз съм о'кей. И в следващия момент осъзнавам, че не съм о'кей. След което си казвам: чакай малко, къде съм? Не знаех, че съм в Клийвланд!"

"Срамувах се. Правил съм неща, които са предизвиквали отвращение - а това е нещо, от което е трудно да се възстановиш" - сподели Уилямс.

#робин уилямс #Зелда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници