Индиана Джоунс, ела да ни отървеш от питона!

Индиана Джоунс, ела да ни отървеш от питона!
Снимка: travelingwanderlust.wordpress.com
A A+ A++ A

Питон фантом всява смут в столичния квартал „Люлин“. Животното се оказало с изключителен талант да се укрива тогава, когато експерти от столичния зоопарк са пратени на лов след десетки сигнали на разтревожени граждани.

Картинката е трагикомична. Пране се изпуска, жени пищят, баби кълнат, а на всичкото отгоре и малки котенца биват изядени от страшния „змей“. Дори някой съвестен гражданин ги е броил – около 30 котки изчезнали безследно, след появата на питона.

Дори да звучи „летен“, въпросът обаче вълнува медиите от няколко дни. От една страна, шефът на столичния зоопарк Иван Иванов уверява, че въпросното влечуго няма да има същата съдба като злочестия ягуар Алонсо. От друга обаче, уплашените жители не могат да спят от „особените звуци“, които змията издавала, да не говорим, че и „скачала като пружина“. Решение трябва да се намери, и то скоро, преди да се нахвърли и на някоя разсеяна късогледа баба.

В крайна сметка, жителка на люлинския квартал май ни даде отговора: тя гледала „Индиана Джоунс“! Дали пък животното съвсем не е питон, ами е плод на развинтена междусъседска фантазия? Защото как иначе ще си обясним липсата на следи от един 4-метров гигантски екземпляр, без екскременти, кожа или дори диря?

Време е да повикаме Индиана Джоунс, защото е видно, че столичните власти не могат да се справят сами, а не можем да допуснем малките котенца да изчезват току-така и един питон да си обикаля необезпокоявано краен, макар и виден, софийски квартал.

#питон #Индиана Джоунс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници