Музикантът Виктор Стоянов най-вероятно ще е зам.-министър на културата

Музикантът Виктор Стоянов най-вероятно ще е зам.-министър на културата
Виктор Стоянов Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Музикантът Виктор Стоянов най-вероятно ще бъде новият заместник-министър на културата в служебното правителство, съобщи добре информиран източник за Novinite.bg.

Виктор Стоянов бе един от най-активните протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски през лятото на 2013 г. Попитан тогава каква е целта на протеста, Стоянов посочи, че протестът трябва да постигне едно - управляващите без значение от кое правителство са да знаят, че няма да имат и ден покой и хората могат да излязат във всеки един момент, при всяка една несправедливост.

В началото на януари музикантът бе нападнат от депутати на "Атака" след участие в предаване по Нова телевизия. Яростта на депутатите от "Атака" бе провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков Виктор Стоянов и политологът Цветозар Вълков носели на лицата си маски на Волен Сидеров.

Стоянов стана популярнен като клавирист в групата Киора, с които записа албума „Вярвам в теб“. Албумът става двойно платинен, продаден в над стохиляден тираж. След разпадането на Киора през 1997 г., заедно със Стоян Михалев, създава формация, станала по-известна като Стоян и Виктор.

#Виктор Стоянов #Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"