Пулев и Кличко се сблъскват на 6-и септември

Пулев и Кличко се сблъскват на 6-и септември
Кличко и Пулев се сблъскват челно в двубой на 6-ти септември. Снимка: lenta-ua.net
A A+ A++ A

Точно след месец, на 6-и септември вечерта, „Нова телевизия“ ще излъчи на живо най-дългоочаквания двубой в историята на българския бокс – Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

Най-добрият български боксьор застава срещу световния шампион при професионалистите, като двубоят за световната титла в тежка категория ще се състои в Хамбург, Германия.

Кубрат Пулев е претендент на Международната боксова федерация (IBF). 33-годишният българин има 20 победи в 20 мача като професионалист, 11 от които с нокаут.

Съперникът му, 38-годишният украинец Владимир Кличко, е губил само три пъти в 65 мача, като последно това се случва през 2004 г.

"На зрителите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят, и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно", сподели Пулев преди седмица.

Германските промоутъри на Кубрат Пулев организират по 10 изключително зрелищни галавечери всяка година, които ще продължат да бъдат излъчвани за верните приятели на този спорт в България през следващите 3 години и половина, само в каналите на Нова Броудкастинг Груп.

#Кличко #Пулев #боксьор #хамбург #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници