Смущения при газоподаването в Казичене и Лозен

Смущения при газоподаването в Казичене и Лозен
Поради планов ремонт на участък от газопреносната мрежа на "Булгартрансгаз" ЕАД, а възможни евентуални временни смущения в газоподаването към потребители в Лозен и Казичене. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Поради планов ремонт на участък от газопреносната мрежа на "Булгартрансгаз" ЕАД в периода от 06:00 ч. на 07 август 2014, четвъртък, до 18:00 ч. на 08 август, петък, са възможни евентуални временни смущения в газоподаването към потребители на "Софиягаз" ЕАД на териториите на село Казичене и село Лозен.

Възстановителните дейности на преносния оператор засягат обекти, които не са част от газоразпределителната инфраструктура на "Софиягаз", не зависят и са извън контрола на газовото дружество.

"Софиягаз" е предприела всички необходими действия, за да осигури комфорта на своите потребители на територията на двете села, в случай че ремонтът причини неудобство.

Веднага щом планираният ремонт приключи и налягането в мрежата бъде нормализирано, клиентите на дружеството в Казичене и Лозен ще продължат безпроблемно да използват синьото гориво.

#Казичене #Лозен #Булгартрансгаз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"