Мъж, ударен от влак, почина в болницата

Мъж, ударен от влак, почина в болницата
A A+ A++ A

Мъж с неизяснена до момента самоличност е починал в болница, след като е бил ударен от влак между гарите Разпределителна и Централна в Русе.

Сигналът за инцидента е получен в Областната дирекция на МВР в 14.15 часа. Предполага се, че самата злополука се е случила в 14.00 часа.

Мъжът, чиято самоличност не е установена, е бил закачен от степенката на влака и си ударил главата, като по-късно е починал в болницата.

От полицията са категорични, че става дума за инцидент, а не за самоубийство. Влакът се е движел по линията Горна Оряховица – Русе.

Според очевидци на злополуката мъж на видима възраст около 60 г., с торбичка ябълки в ръце, тръгнал да пресича линията на място, където има забранителна табела. Машинистът неколкократно подал предупредителен звуков сигнал, но мъжът реагирал късно. Отстъпил от линията, но бил ударен в главата от преминаващия локомотив.

Пострадалият бил бил откаран незабавно в русенската болница с кола на Спешна помощ. Опитите да бъде върнат към живот останали безрезултатни и малко по-късно починал от получените черепно-мозъчна и разкъсни рани.

Загиналият все още не е идентифициран, тъй като не носел лични документи.

#влак #починал #болница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"