Според Бриго Аспарухов, най-тежката битка за БСП предстои

Според Бриго Аспарухов, най-тежката битка за БСП предстои
„Най-тежката битка за БСП предстои, защото партията загуби доверието на хората“, смята Бриго Аспарухов. Снимка: gradski.org
A A+ A++ A

„Най-тежката битка за БСП предстои, защото партията загуби доверието на хората“, смята Бриго Аспарухов, бивш директор на Националната разузнавателна служба и член на БСП. Според него, социалистите не са загубили от политическите си опоненти, а са загубили доверието на избирателите.

„Те просто започнаха да не ни вярват. Да не ни вярват, защото в последните години тръгнахме по един сложен коалиционен път, с много противоречиви препятствия, много неща имаше по пътя, които смутиха нашите хора. И те ни наказаха на последните избори, негласувайки за собствената си партия“, коментира Аспарухов.

По думите му, сега БСП има нов председател, в партията се е възвърнала надеждата за консолидация, за изглаждане на някои вътрешни битки, свързани с неуспехите в последните години от изборите.

Той каза още, че БСП отдавна е скъсала с комунистическите принципи и трябва като сериозна социалистическа партия да търси верния път и да защитава интересите на хората.

#Бриго Аспарухов #БСП #битка #избори #хората

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »